måndag, 23 juli, 2018

Gudstjänster

Gudstjänster

Gudstjänster

Denna termin har vi inga svenska gudstjänster planerade. Men alla är varmt välkomna på de engelska gudstjänsterna istället!

Söndagar kl 9.15 & 11 (på engelska)

En avslappnad och familjär gudstjänst som innehåller ett stund av lovsång, undervisning om ett aktuellt ämne från Bibeln och det kristna livet följt av tid för bön för världen och varandra. Varannan vecka är det nattvard.

Vi lägger stor vikt vid gemenskap här i kyrkan och därför fikar vi både före och efter gudstjänsten. Så kom i tid eller stanna efter och lär känna nya människor.

Samtidigt med 9.15- gudstjänsten har vi barnverksamhet som vi kallar Fledglings (0-3-åringar), Buccaneers (Pre-school – Year 5) och Adventurers (Year 6 – Year 8). Läs mer om det här.

 

Sanctuary

En onsdag i månaden har vi en enkel mitt-i-veckan-gudstjänst som kallas SANCTUARY.

Dit är alla välkomna som längtar efter ett tillfälle att stanna upp under veckan och umgås med Gud och varandra i bön och lovsång.

Vi tror att det är viktigt att lyssna in Guds vilja för våra liv och vår församling. Därför har vi satt av extra tid för bön och lovsång i början av detta år och träffas varje onsdag fram till Half Term.

Vårens datum är 10, 17, 24 och 31 januari och 7 februari kl 20