måndag, 18 februari, 2019

Förändringens vindar

Förändringens vindar

september 19, 2018 Publicerad av Kommentera

Den här terminen innebär stora förändringar i kyrkan på flera olika områden. Förändringar som vi tror och hoppas ska leda till ytterligare växt och att kyrkan får finnas till för än fler människor. Tyvärr innebär denna förändring också en omprioritering av resurser och därmed har Holy Trinity Barnes kyrkoråd (PCC) beslutat att de inte längre vill bedriva specifik svensk verksamhet.

Vår uppgift är därför att under hösten lägga ner den svenska verksamheten som bedrivs i Holy Trinity Barnes.

Vi vet att den svenska gemenskap vi har är så viktig för så många och är därför i en process där vi försöker hitta en väg framåt som blir så bra som möjligt för alla parter.

Vi vill gärna få träffa er och höra hur ni tänker så vi hoppas att ni har möjlighet att titta förbi kyrkan på en av våra samlingar den närmaste tiden. Har ni inte möjlighet till det får ni gärna maila era åsiker. Självklart ses vi gärna på en fika också om det passar bättre:)

 

Välkomna till kyrkan!

Öppet Hus varje Torsdag t.o.m. 18 Oktober kl 10-11.30

Söndagar:  kl 9.15 Gudstjänst med barngrupper

                        kl 11 Gudstjänst

                        23 September ”Student Sunday” med lunch kl 13 för studenter, au pairer, unga vuxna                         och andra nya i stan

Tisdagar:     kl 19.30 Alpha (med start 25 September)

Onsdagar:   kl 10 The Well

Torsdagar:  kl 10 Öppet Hus (6 September – 18 oktober)

Lördagar:    kl 10 The Hangar (1a lördagen i månaden för pappor och barn)

För mer information se www.htbarnes.org

Som ni säkert förstår är detta en process som vi inte helt vet var den kommer att landa ännu. Vi kommer att höra av oss senare under hösten med mer information.

Allt gott!

Anna Helena och Anna-Maria